Giv din garderobe en makeover

Det er ikke altid let at holde styr på sin garderobe, og det kan være svært at vide, hvordan man får det bedste ud af den. Derfor er det fra tid til anden en god idé at give din garderobe en makeover.

Det kan betale sig at lave et moodboard, så du kan se forskellige styles, farvekombinationer og sammensætninger for dig og ud fra disse vælge dem, du bedst kan lide.

Til dette kan du med fordel anvende en opslagstavle, hvor du kan printe de forskellige styles ud og hænge dem op på den, så du ender med en farverig inspirationstavle.

Skab et unikt look med den perfekte taske

En taske er et af de vigtigste accessories, som du kan have på dig. Det er ikke kun praktisk, men det kan også give et unikt look til dine outfits. Derfor er det vigtigt at finde den perfekte taske, der passer til både stil og behov.

Først og fremmest skal du overveje, hvilken type taske du har brug for – skal det være en lille clutch eller en større til shoppeturen? Herefter skal du overveje materialet – f.eks. læder eller canvas? Farven er naturligvis noget af det vigtigste, når du skal matche dine tasker med dine outfits.

En taske til en hvilken som helst lejlighed

En af de mest almindelige tasker er en håndtaske, som kan bruges til at opbevare små genstande, såsom nøgler, telefon og kort. Denne type taske er ofte lille og let, så den nemt kan bæres rundt med, og du kan med fordel finde flere, så du kan skifte din håndtaske ud efter farverne på dit tøjvalg.

Designet på en håndtaske er med til at bestemme, om den egner sig bedst til hverdagsbrug, shopping, arbejde, fest eller andre lejligheder. Det giver derfor mening at have flere håndtasker, som både passer til dit outfit, men som altså også passer til de forskellige lejligheder i løbet af din hverdag.

Sådan finder du den perfekte farvekombination til dine outfits

Det kan være svært at finde den perfekte farvekombination til dine outfits. Du skal først overveje farven på de enkelte dele, hvorefter du kan forsøge at sammensætte øvre dele med nedre dele for at se, om de passer sammen.

Her kan du med fordel anvende opslagstavlen, som vi nævnte i starten, så du kan skifte rundt på tøjdelene, inden du køber nyt. Når du har fundet de to primære farver til et outfit, kan du begynde at lege med forskellige nuancer af disse for at skabe et mere interessant look.

Her kan accessories og den helt rette taske virkelig gøre den sidste forskel, så du skiller dig ud.